Поліція затримала майже 50 чоловіків, що намагалися перетнути кордон у вантажівці (відео)

Джерело: Національна поліція України

За 3 кілометри від державного кордону в Одеській області викрили велику групу ухилянтів, які заплатили по 150 000 гривень за місце у вантажівці. На затриманих складено адмінпротоколи.

Організатори підшукували “клієнтів” через телеграм-канал, обіцяючи їм організувати “міграційне вікно”. З чоловіками проводили інструктаж, обговорювали оплату та місце збору. Перетин кордону проходив групами у декілька десятків.

Водій фури перевозив чоловіків до невизнаної Придністровської Молдавської Республіки за 150 000 гривень за місце.

Поліцейські визначили місце та дату перетину і 6 серпня спільно з прикордонниками затримали порушників. Неподалік державного кордону заблокували “КАМАЗ”, у кузові якого під тентом було 48 чоловіків віком від 21 до 48 років із різних регіонів.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.