Українська борчиня Ірина Коляденко здобула «срібло» на Олімпіаді

Джерело: Букви

В суботу, 10 серпня, українська борчиня Ірина Коляденко здобула срібну медаль на Олімпійських іграх-2024 в Парижі.

У фіналі змагань (вагова категорія до 62 кг) 25-річна українка зустрілась із Сакурою Мотокі. Бій завершився перемогою представниці Японії з рахунком 12:1.

Відтак Ірина Коляденко стала срібною призеркою. Вона вже вдруге у своїй кар’єрі виграла на Олімпіаді: на Іграх-2020 у Токіо Коляденко здобула “бронзу”.

Зауважимо, що на Олімпійських іграх-2024 у Парижі Україна вже здобула 12 медалей – три золоті, п’ять срібних та чотири бронзові.

ЗМІ підрахували втрати російської та української армії за понад два роки повномасштабної війни.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативні ситуацію на фронті станом на 22:00 16 вересня. Загалом, від початку цієї доби відбулося 153 бойових зіткнення.

Італія передасть другу систему протиповітряної оборони SAMP-T в Україну для відбиття російських ракетних атак вже найближчим часом.

Джерело: пресслужба поліції Києва. У Києві поліціянти спільно зі співробітниками СБУ затримали 16-річного студента, який…

Щонайменше 12 осіб загинули через повені в Центральній Європі, зокрема в Румунії, Польщі, Австрії та Чехії. Цього тижня очікуються ще катастрофічніші погодні умови.