Disney оголосили дату виходу «Крижаного серця 3»

Джерело: Variety

Компанія Disney оголосила, що третій мультфільм “Крижане серце” вийде 24 листопада 2027 року.

Перший мультфільм “Крижане серце” став масовою сенсацією в 2013 році, зібравши майже 1,3 мільярда доларів у всьому світі та отримавши безліч нагород, у тому числі два “Оскари”. 

Продовження 2019 року було ще більш комерційно успішним. Друга частина зібрала 1,45 мільярда доларів і донедавна залишалася найкасовішим анімаційним фільмом в історії. 

У 2023 році генеральний директор Disney Боб Айгер повідомив, що студія вже працює над третьою частиною “Крижаного серця” і можливо буде й “Крижане серце 4”. 

Нагадаємо, що нещодавно режисерка “Крижаного серця” Дженніфер Лі підтвердила, що до франшизи буде додано ще два фільми.

“Вийшовши з “Крижаного серця 2”, у нас все ще є деякі запитання… Тепер ви розумієте, чому знадобляться два фільми, щоб відповісти на них”, — сказала вона.

За даними Євростату, кількість смертей через самогубство в ЄС знижується.

Президент України Володимир Зеленський нагадав, що 1 жовтня в День захисників та захисниць України відбудеться  загальнонаціональна хвилина мовчання.

Данська компанія LEGO і Формула-1 оголосили про багаторічне партнерство, яке розпочнеться в сезоні F1 2025 року. 

Російський ПАТ “Газпром” домовився з China National Petroleum Corp. про дострокове нарощування потоків газу по газопроводу “Сила Сибіру” на максимальну потужність до кінця року.

В Краматорську зник 2-річний хлопчик, якого правоохоронці шукали цілу ніч. Відтак поліціянти знайшли дитину та розслідували обставини її зникнення.