Disney випустив перший трейлер рімейку «Білосніжки»

Джерело: Disney 

Компанія Disney опублікувала перший трейлер майбутнього рімейку “Білосніжки”. 

Акторський склад рімейку Disney включає актрису Рейчел Зеглер у головній ролі Білосніжки та Ґаль Ґадот, яка зіграє Злу Королеву.

Згідно з офіційним синопсисом фільму, рімейк “запрошує глядачів назад у чарівний світ Білосніжки з улюбленими піснями та впізнаваними персонажами”.

До фільму режисера Марка Вебба увійдуть оригінальні пісні від Бенджа Пасека та Джастіна Пола.

Раніше фотографії зі знімального майданчика “Білосніжки” Disney підтверджили, що у фільмі відмовляються від семи гномів, однак у трейлері вони є.

Прем’єра “Білосніжки” запланована на 21 березня 2025 року.

Громадський активіст і ветеран Андріан Волгін потрапив до лікарні з травмою голови після бійки з чоловіком, який у мережі образливо висловлювався про захисників зеленої зони біля озера.

Станом на 16:00 в суботу, 21 вересня, по всій лінії фронту від початку доби кількість бойових зіткнень зросла до 81.  

Третій практичний заїзд Гран-прі Формули-1 у Сінгапурі зупинили через ящірку, що вибігла на трек.

В МЗС України заявили, що за даними української розвідки, Росія готує удари по критичних об’єктах ядерної енергетики України, зокрема по відкритих розподільчих пристроях АЕС та підстанціях передачі.

21 вересня на арені “Вемблі” в Лондоні відбудеться бій між Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Даніель вперше захищатиме пояс чемпіона світу за версією IBF, який він отримав після того, як Олександр Усик вирішив відмовитись від титулу.