Російський турист «під кайфом» намагався зґвалтувати корову в Таїланді

Джерело: Dailymail

Російський турист Євген Кувшинов намагався зґвалтувати корову в Таїланді, але був атакований твариною. Інцидент стався на полі в Сураттхані, де 26-річний чоловік роздягнувся і спробував вилізти на корову.

Вона бурхливо відреагувала, притиснула його до землі і покусала. Місцеві жителі, помітивши підозрілу поведінку туриста, що блукав голим, викликали поліцію та чекали на її прибуття.

Джерело: Dailymail

Поліція та швидка допомога прибули на місце й відвезли росіянина до лікарні для лікування ран. Фельдшер, що надавав допомогу, підозрює, що він намагався вступити в статевий зв’язок з коровою.

Ми знайшли канабіс у його машині, тож, можливо, він був під кайфом. Те, як ми його знайшли, його дії свідчать про те, що він намагався зробити щось брудне з коровою, що він намагався зґвалтувати її“.

Лейтенант поліції повідомив, що отримали виклик про “сутичку” іноземця з коровою 15 серпня. Корова накинулася на підозрюваного, коли він намагався її стримати, і йому пощастило, що рятувальна команда встигла приїхати.

Правоохоронець додав:

Коли ми прибули на місце події, підозрюваного атакувала корова. Свідки розповіли, що він спочатку підійшов до бика, а потім до корови і намагався залізти на неї зверху. Можливо, він намагався зґвалтувати корову, але ми не можемо сказати напевно“.

Джерело: Dailymail

Росіянин продовжував блукати, розмовляючи російською мовою без будь-якого сенсу. Запаху алкоголю від нього не було. У машині знайшли марихуану та розірваний паспорт.

Його направили до лікарні через травму сідниць, але там він почав поводитися неадекватно, тому медики відмовилися його приймати. Наразі він знаходиться у відділенні поліції.

Правоохоронці чекають, коли туристична та імміграційна поліція займуться його справою, після чого можна буде розпочати розслідування.

Схвалений до використання антидепресант вортіоксетин поборов гліобластому – агресивний рак мозку.

Нідерланди підписали контракт із французькою Naval Group на постачання чотирьох підводних човнів загальною вартістю 5,6 млрд євро.

Згідно з непідтвердженими повідомленнями ЗМІ, іранська влада запустила близько 200-250 ракет, зокрема й балістичних, на територію Ізраїлю.

Із 90 населених пунктів Сумської області примусово евакуюють родини з дітьми.

Українська режисерка Анна Бурячкова зніме фільм за мотивами пригодницького роману “Тигролови” Івана Багряного.