Вранці війська РФ вдарили по цивільній інфраструктурі міста Суми

Джерело: Сумська ОВА та начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко

Вранці 17 серпня російські окупаційні війська атакували місто Суми ракетою. Є влучання у цивільну інфраструктуру та щонайменше один постраждалий.

За даними Дрозденка, ракета поцілила у районі проспекту Свободи. Як наслідок – пошкоджено низку вікно, зайнялись кілька автомобілів.

На цей час відомо про одного постраждалого, йому надали допомогу. Тривають пошуки інших ймовірних поранених.

На місці працюють відповідні служби.

Через удар на перехресті просп. Свободи та вул. Української Народної Республіки (Катерини Зеленко) ускладено рух транспорту.

З 9:00 в укритті школи № 6 почне працювати штаб з ліквідації наслідків. Мешканці, чиє майно зазнало пошкоджень внаслідок удару, зможуть подати заявку на відшкодування.

Секретна служба США вивчає допис Ілона Маска, у якому він висловив здивування тим, що ніхто не намагався вбити чинного президента США Джо Байдена та віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Проблематика статусу “зниклих безвісти” в Україні виникла ще з 2014 року, з початком війни на…

Дані з документів свідчать, що військове командування РФ передбачало ймовірність вторгнення ЗСУ на Курщину ще за кілька місяців до того, як це сталось.

В Україні триває 840-ва доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 639 тисяч осіб.

Фахівці ISW прокоментували статтю WSJ про те, що міноборони РФ просило Володимира Путіна оголосити мобілізацію. Аналітики прокоментували ймовірність мобілізації у Росії.