Трамп заявив, що має «кращий вигляд», ніж Камала Гарріс

Джерело: The Hill

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що має кращий вигляд, ніж його опонентка, демократка Камала Гарріс. Він висловив цю думку під час передвиборчого мітингу у Вілкс-Барре, штат Пенсильванія.

Трамп також згадав обкладинку журналу Time, на якій була зображена Гарріс, сказавши, що замість фотографії використовували намальований портрет.

“Я маю набагато кращий вигляд, ніж вона. Я маю кращий вигляд, ніж Камала”, – сказав республіканець.

Республіканець додав, що, за його словами, журнал Time найняв художника, щоб створити портрет Гарріс, оскільки зроблені фотографії не відповідали очікуванням видання.

Раніше він висловлював думку, що має право ображати свою суперницю, віцепрезидентку Сполучених Штатів Камалу Гарріс, бо не поважає її.

На слуханнях Конгресу США, які відбулись 18 вересня, відзначили, що Україна в умовах війни втілює інновації у військових технологіях та концепціях набагато швидше, аніж США.

Сьогодні, 19 вересня, користувачі “Київстару” повідомили про відсутність зв’язку та проблеми з інтернетом в низці областей України.

Служба безпеки України затримала у Харкові агента російської воєнної розвідки, який коригував удари керованими авіабомбами (КАБ) по позиціях українських військових. Основними цілями агента були тимчасові базування Сил оборони, що брали участь у бойових діях на Харківському напрямку.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.