Укрпошта представила нову марку з нагоди 33-ї річниці незалежності України

Джерело: Ігор Смілянський у Телеграмі

Укрпошта представила нову марку на честь 33-ї річниці незалежності України. Марка під назвою “Все буде UA!” виконана у формі карти України, а її автором є художник Нікіта Тітов.

Тираж марки складає 800 тисяч екземплярів. Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив, що передзамовлення на марку відкрили 19 серпня, а з 23 серпня вона буде доступна для придбання онлайн та у відділеннях.

Фото: Ігор Смілянський

В Укрпошті зазначили, що марка символізує оптимізм та віру в майбутнє країни, уособлюючи зображення українських пейзажів та домівки, до якої завжди можна повернутися.

“Ми точно знаємо, що перемога за Україною. Ми усі мріємо, щоб рідні знову обійнялися. Щоб військові забули про вагу спорядження. А єдиною турботою стало відновлення країни та її економіки. Ми точно знаємо, що все буде Україна”, – додав Смілянський.

Помер український гуморист та актор “Ліги сміху” Юрій Рябченко, про що у п’ятницю, 20 вересня, повідомила гостьова редакторка шоу Одарка Царенко.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан знялась для чемпіонського номера чоловічого журналу Playboy.

На фронті під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинула 47-річна важкоатлетка, бойова медикиня та стрільчиня Ніна Пашкевич. 

У п’ятницю, 20 вересня, Росія висунула чотирьом своїм солдатам звинувачення у катуванні та вбивстві громадянина США, який жив у Донецьку. 

Netflix випустив перший тизер  другого сезону серіалу “Гра в кальмара”.