Актора, відомого за роллю у «Вбити Білла», заарештували через домашнє насильство

Джерело: The Guardian

Майкла Медсена, відомого за ролями у фільмах Квентіна Тарантіно, заарештували в Малібу (Каліфорнія), після повідомлення про домашнє насильство. Департамент шерифа округу Лос-Анджелес отримав дзвінок від жінки, яка стверджувала, що її 66-річний чоловік штовхнув її та зачинив у будинку.

Пізніше правоохоронці встановили, що заявниця – дружина актора.

Фото: Getty Images

Медсена заарештували за звинуваченням у проступку. Після внесення застави в розмірі 20 тисяч доларів актора звільнили з-під варти. Представник Медсена заявив, що це було непорозуміння між подружжям, яке, за їхніми словами, сподіваються вирішити позитивно.

Медсен відомий своїми ролями у таких фільмах, як “Бійцівські пси”, “Огидна вісімка”, “Одного разу… в Голлівуді”, “Вбити Білла”, а також знімався у фільмах “Тельма і Луїза”, “Місто гріхів” та “Донні Браско”.

За даними синоптиків у четвер, 24 жовтня, в Україні зберігатиметься суха і тепла погода.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.