На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який замовив вбивство коханця дружини

Джерело: пресслужба Нацполіції

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який замовив вбивство людини. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Фото: Нацполіція

Згідно зі слідством, 53-річний чоловік замовив знайомому вбивство коханця своєї дружини. Для цього він звернувся до 51-річного чоловіка й пообіцяв за це 15 тисяч доларів. Однак той повідомив про це в поліцію.

Тоді під контролем правоохоронців він погодився на виконання злочину і отримав від замовника аванс. Потім поліціянти імітували злочин, зробили фото з нібито тілесними ушкодженнями і замовник мав виплатити решту суми.

15 серпня при зустрічі спецпризначенці КОРДу затримали фігуранта.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (готування до умисного вбивства, вчиненого на замовлення).

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Туреччина без офіційного оголошення заборонила своїм експортерам переправляти до Росії американську продукцію військового призначення. Це сталося після того, як Вашингтон пригрозив Анкарі “наслідками” за підтримку російського ВПК.

У Познані, Польща, закривають консульство РФ.

Індія повернула із зони бойових дій 85 своїх громадян, яких обманом змусили підписати контракт із армією РФ та відправили на війну проти України.

Колишній Головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний повідомив, що українські пілоти завершили підготовку у Британії та готові вирушити на допомогу Силам оборони.