Держслужбовцям в Амстердамі заборонили Telegram на робочих телефонах

Джерело: BNR

Муніципалітет Амстердама заборонив держслужбовцям Telegram на робочих телефонах через загрози шпигунства та використання у злочинних цілях.

“Муніципалітет Амстердама заборонив державним службовцям використовувати додаток Telegram на робочих телефонах. Причиною заборони є ризик шпигунства та використання додатка у злочинних цілях”, – йдеться у повідомленні.

Як розповіли в агенції, заборона була запроваджена наприкінці квітня, але публічно про це не оголошували.

За словами представника муніципалітету Амстердама Александра Шольтеса, Telegram став “притулком для хакерів, кіберзлочинців та торговців наркотиками”.

Протягом останніх років Telegram часто потрапляв у новини через торгівлю наркотиками та вогнепальною зброєю. Так звані “порнопомсти” також поширювалися у певних групах Telegram, йдеться в матеріалі.

Минулого року член міської ради Амстердама навіть закликав заборонити Telegram на національному рівні, оскільки додаток може використовуватися для вербування уразливих молодих людей з терористичною метою.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.