Вийшов трейлер серіалу зі всесвіту «Зоряних війн» з Джудом Лоу

Джерело: Hypebeast

Стримінговий сервіс Disney+ показав перший трейлер телесеріалу “Зоряні війни: Кістяк Команди”, прем’єра якого запланована на 3 грудня.

Тизер серіалу під керівництвом британського актора Джуда Лоу представили у межах офіційного заходу фан-клубу Disney D23.

У ролику, який триває менш ніж дві хвилини, можна побачити життя передмістя, де Вім (Раві Кебот-Коньєрс) висловлює своє бажання досліджувати галактику. Однак він і троє інших дітей опиняються у більшій небезпеці, ніж вони могли собі уявити, оскільки різні послідовності дій створюють майбутній хаос.

Джод (Джуд Лоу) зʼявляється наприкінці трейлера і, використовуючи Силу, щоб перенести ключ у його руку, змушує Віма вважати його джедаєм.

Щодо інших релізів “Зоряних війн”, які обговорювалися на D23, зокрема фільм “Мандалорець і Ґроґу”, який вийде 22 травня 2026 року, а також прем’єра другого сезону серіалу “Андор”, що відбудеться на Disney+ у 2025 році. Також оголосили, що реліз мінісеріалу LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy відбудеться 13 вересня.

Півзахисник збірної України з футболу та італійської “Дженоа” Руслан Маліновський дістав травму під час матчу чемпіонату Італії.

The Telegraph виявило, що Росія відправляє на фронт пенсіонерів воювати у складі армії РФ.

У Польщі стан стихійного лиха торкнувся 749 населених пунктів і 2,39 мільйона людей. Реальні ж постраждалі від повені становлять 57 тисяч осіб, – повідомив голова Канцелярії прем’єр-міністра Ян Грабєц під час наради у Вроцлаві, що стосується збитків від повені.

Громадський активіст і ветеран Андріан Волгін потрапив до лікарні з травмою голови після бійки з чоловіком, який у мережі образливо висловлювався про захисників зеленої зони біля озера.

Станом на 16:00 в суботу, 21 вересня, по всій лінії фронту від початку доби кількість бойових зіткнень зросла до 81.