Сценариста «Трансформерів» Роберто Орчі звинуватили в сексуальному насильстві над дружиною

Джерело: Variety

Американсько-мексиканського сценариста і продюсера Роберто Орчі, відомого за роботою над фільмами “Місія нездійсненна 3”, “Трансформери”, “Зоряний шлях”, “Пропозиція”, Ілюзія обману” тощо, звинуватили у неодноразовому побитті та сексуальному насильстві.

Зокрема його дружина, сценаристка й акторка Адель Хізер Тейлор, відома за ролями у стрічках “Чорний список”, “Аве, Цезар!”, заявила в судовому позові, що Орчі має біполярний розлад, алкогольну залежність та впадав у лють. Вона стверджує, що чоловік називав її повією, тягав по дому та бив, залишаючи синці по всьому тілу.

У позові Тейлор зазначається, що у травні 2022 року Орчі вигнав її в сад, притиснув до землі та погрожував зґвалтуванням. Наступного місяця, за словами акторки, він вчинив сексуальне насильство в саду, сказавши їй: “Тобі подобається, коли тебе ґвалтують”.

Адель Тейлор також вказала у позові, що Орчі викликав до неї поліцію в квітні 2020 року після того, як вона намагалася дати йому відсіч, і що її заарештували за домашнє насильство. Згідно з позовом, Орчі сам посприяв її звільненню.

За даними видання, Тейлор пішла від чоловіка після чергового нападу в грудні 2022 року. Вона зробила аудіозапис, на якому Орчі погрожував побити її та виштовхнути через вхідні двері, а також хвалився, що якщо вона подзвонить у поліцію, їй не повірять, оскільки її раніше вже арештовували. Після цього інциденту Орчі подав на дружину обмежувальний припис і подав на розлучення.

Адвокат сценариста Даніель Палуч заперечує всі звинувачення.

“Мій клієнт заперечує звинувачення та з нетерпінням чекає розгляду справи у відповідному місці, яким є суд”, – заявив він.

У червні Орчі подав до суду на Тейлор, звинувативши її в неодноразових нападах на нього. Зокрема, він стверджував, що вона використовувала проти нього електрошокер і забризкала його перцевим балончиком.

У своєму позові Орчі визнав, що він довгий час боровся з алкоголізмом, за останні роки неодноразово був ушпиталений через пов’язані з цим захворювання та пройшов кілька реабілітаційних курсів.

Господарський суд міста Києва постановив стягнути 8,6 млн грн з військової частини на користь ТОВ “Інтер” через збитки, отримані в результаті вибухів на військових складах у Чернігівській області у 2018 році. Суд визнав Міноборони відповідальним за небезпечне зберігання боєприпасів, що призвели до пожежі на підприємстві.

13 жовтня командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк поінформував, що за тиждень Силам оборони вдалося ліквідувати 8460 російських військових. Окрім того, оборонці знищили вісім систем ППО й 414 БпЛА. 

Станом на 12 жовтня Силам оборони України вдається стримувати наступ російських військ та досягати певних успіхів.

У ніч проти 13 жовтня три російські регіони зазнали атаки близько 13 безпілотників.

У Данії у 30-річного чоловіка розвинулася опуклість на голові після майже двох десятиліть інтенсивних занять брейкдансом. Його тренування призвели до утворення фіброзної шишки, що супроводжувалася випадінням волосся, запаленням і онімінням.