Зарізав у хостелі: в Польщі затримали підозрюваного у вбивстві українця

Джерело: Inpoland

Неподалік Варшави поліцейські заарештували 29-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві українця у хостелі.

У ніч з суботи на неділю в Зомбківський відділок поліції надійшло повідомлення про напад з ножем у місцевому хостелі. Прибувши на місце, правоохоронці знайшли чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітини, якому вже надавали першу медичну допомогу. Попри зусилля медиків, 27-річного українця не вдалося врятувати.

Поліція негайно розпочала пошуки злочинця. Через кілька годин затримали 29-річного поляка, якому вже висунули обвинувачення. У вівторок суд ухвалив рішення взяти підозрюваного під варту на три місяці. Його дії наразі кваліфікували як вбивство, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 25 років або довічне ув’язнення.

У Львові вчора ввечері, 17 вересня, 35-річний львів’янин наїхав на електросамокат, на якому їхали двоє 16-річних хлопців. Внаслідок цього один юнак загинув, а інший дістав поранення. 

18 вересня 1929 року народилась Алла Горська – українська художниця та дисидентка, громадська діячка, одна із засновниць та найяскравіших творчих особистостей покоління руху шістдесятництва, одна з перших представниць андерграунду, діячка правозахисного руху 1960-х років в Україні.

Президент Фінляндії Александер Стубб закликав до розширення Ради Безпеки ООН, скасування її єдиного права вето та зупинення будь-якого члена, який бере участь у незаконній війні, такій як вторгнення Росії в Україну.

Згідно із записом у судовому циркулярі, принцеса Уельська повернулася до роботи з приватною зустріччю у Віндзорському замку.

Сьогодні вранці, 18 вересня, на одній із АЗС у Святошинському районі Києва між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один застрелив іншого з вогнепальної зброї та поїхав. Від поранень потерпілий помер.