У Великій Британії засудили чоловіка, який підглядав жінкам під одяг та фільмував це

Джерело: BBC

У Великій Британії суд виніс вирок чоловіку, який підглядав жінкам під одяг та знімав їхні тіла на відео. За це чоловік проведе за ґратами чотири місяці.

Чоловіка затримали 19 серпня у Британському музеї. Його поведінку щодо жінок помітила поліціянтка, яка у цей момент не була при виконанні службових обов’язків.

Після затримання у телефоні засудженого Джейка Верано Гомеса виявили кілька подібних відео з жінками. Відтак правоохоронці вважають, що того дня у музеї він приховано фільмував тіла різних жінок.

Зараз правоохоронці просять всіх, хто вважає, що міг потрапити на камеру чоловіка, звернутись до них.

Засуджений – громадянин Колумбії без постійної адреси проживання. Він зізнався у скоєних порушеннях.

“Такі злочини мають руйнівний вплив на жінок та дівчат, які повинні вільно жити своїм життям і не боятись стати жертвами такого жахливого злочину”, – сказала британська депутатка Холлі Райт.

Помер український гуморист та актор “Ліги сміху” Юрій Рябченко, про що у п’ятницю, 20 вересня, повідомила гостьова редакторка шоу Одарка Царенко.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан знялась для чемпіонського номера чоловічого журналу Playboy.

На фронті під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинула 47-річна важкоатлетка, бойова медикиня та стрільчиня Ніна Пашкевич. 

У п’ятницю, 20 вересня, Росія висунула чотирьом своїм солдатам звинувачення у катуванні та вбивстві громадянина США, який жив у Донецьку. 

Netflix випустив перший тизер  другого сезону серіалу “Гра в кальмара”.