Обстріл Харкова 30 серпня: кількість постраждалих зросла до 97 осіб

Джерело: голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

Унаслідок обстрілу росіянами Харкова вдень 30 серпня постраждало майже сотня осіб. Понад два десятки – це діти.

“За уточненою інформацією, внаслідок ворожого удару по Харкову станом на зараз постраждали 97 людей, з них – 22 неповнолітніх”, – написав Синєгубов.

Як відомо, у п’ятницю, 30 серпня, війська РФ обстріляли Харків КАБами. Авіабомби поцілили у 12-поверхівку, дитячий майданчик, освітню установу, центральну частину міста.

Унаслідок обстрілу загинуло семеро осіб, зокрема 14-річна дівчина, яка у момент атаки перебувала на дитячому майданчику.

Також серед загиблих – 18 річна художниця Вероніка Кожушко.

  • Місто Вовчанськ у Харківській області, розташоване за 5 км від кордону, зруйноване на 90%. Про це 30 серпня повідомив керівник Вовчанської МВА Тамаз Гамбарашвілі.

Служба безпеки завершила досудове розслідування щодо чотирьох російських агентів, які готували теракти у Києві та Львові.

В мережі поширюються кадри того, як вулиці міст і сіл перетворюються на стрімкі ріки через повені, спричинені штормом “Борис”.

Біллі Айліш та її брат Фіннеас О’Коннелл публічно заявили, що на виборах президента США голосуватимуть за кандидатку від демократів, чинну віцепрезидентку Камалу Гарріс.

В США в штаті Юта рейс авіакомпанії Delta Air Lines повернули назад через те, що у пасажирів почалась кровотеча з носа та вух через проблеми з тиском у салоні літака.

Дослідження показало, що пари, які активно діляться закоханими селфі в соцмережах, можуть бути менш щасливими, ніж ті, хто не так активно це робить.