Окупанти обстріляли Харківщину: є загиблі та поранені

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що сьогодні о 14:55 окупанти вдарили КАБом по Черкаській Лозовій  Дергачівської громади Харківської області, унаслідок атаки зайнявся будинок. 

Як повідомляє поліція Харківської області, унаслідок російського удару пошкоджено 12 приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі.

Джерело: Поліція Харківської області

Джерело: Поліція Харківської області

Унаслідок чергового акту російського терору загинули дві жінки: одну – 40-річну – вилучили з-під завалів будинку, друга жінка, віком 41 рік, померла у авто швидкої.

Постраждали 11 осіб, серед них – двоє дівчат 14 та 15 років.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу поліції № 3 ХРУП № 3, криміналісти та вибухотехніки. Рятувальники розбирають завали. 

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім’ям Puff Daddy, заарештовано.

Прокурорка Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час засідання у справі нардепа від “Слуги народу” Андрія Одарченка заявила, що депутат, ймовірно, покинув територію України.

Міністр національної оборони Румунії Анджел Тилвар у середу, 18 вересня, заявив, що НАТО має прийняти “надійну скоординовану” відповідь на інциденти, коли російські ракети або безпілотники потрапляли у повітряний простір альянсу.

Національний парк Карлсбадські печери у Нью-Мексико поскаржився, що знайдена на території пачка кукурудзяних чипсів “сильно повпливала” на екосистему печери.

Міністерство цифрової трансформації України повідомило, що українські ІТ-спеціалісти заплатили з початку повномасштабної війни понад 68 мільярдів гривень, а також задонатили 38 мільярдів. Про це йдеться у дослідженні “Де IT на ВІЙНІ”.