В Укренерго повідомили про застосування знеструмлень 1 вересня: вимкнення будуть впродовж доби

У НЕК “Укренерго” повідомили, що 31 серпня заходи обмеження споживання будуть застосовуватись протягом всієї доби. Живлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежуватимуть.

Споживання залишається високим через спеку у більшості областей. 

Завтра з 00:00 до 17:00 буде діяти одна черга відключень світла, з 17:00 до 22:00 – дві, з 22:00 до 24:00 – знову одна, повідомили в Укренерго.

З графіками застосування обмежень у випадку їхніх змін можна ознайомитись на сайтах Обленерго та на їхніх сторінках у соцмережах.

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім’ям Puff Daddy, заарештовано.

Прокурорка Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час засідання у справі нардепа від “Слуги народу” Андрія Одарченка заявила, що депутат, ймовірно, покинув територію України.

Міністр національної оборони Румунії Анджел Тилвар у середу, 18 вересня, заявив, що НАТО має прийняти “надійну скоординовану” відповідь на інциденти, коли російські ракети або безпілотники потрапляли у повітряний простір альянсу.

Національний парк Карлсбадські печери у Нью-Мексико поскаржився, що знайдена на території пачка кукурудзяних чипсів “сильно повпливала” на екосистему печери.

Міністерство цифрової трансформації України повідомило, що українські ІТ-спеціалісти заплатили з початку повномасштабної війни понад 68 мільярдів гривень, а також задонатили 38 мільярдів. Про це йдеться у дослідженні “Де IT на ВІЙНІ”.