В Арізоні працівницю виявили мертвою в її кабінеті через 4 дні після останнього виходу на роботу

Джерело: АВС News.

Поліція Темпе, штат Арізона (США) розслідує смерть співробітниці банку Wells Fargo, яку знайшли мертвою у її кабінеті через чотири дні після того, як вона востаннє прийшла на роботу.

За даними поліції, 60-річну Деніз Прудомм виявили 20 серпня після того, як служба охорони повідомила про її відсутність. Прудомм останній раз відзначилася на робочому місці вранці 16 серпня, а її тіло знайшли 20 серпня у її кабінеті на третьому поверсі. Ні колеги, ні охорона банку не запідозрили нічого дивного і не звертали уваги на те, що вона звідти не виходила.

Навіть коли по офісу пішов трупний запах, то всі подумали, що це проблеми з каналізацією. Жінку виявили випадково через 4 дні, коли один з колег заглянув до неї.

Причину смерті поки не встановлено, але поліція зазначає, що слідів насильства не виявлено.

Представник Wells Fargo висловив співчуття родині Прудомм і запевнив, що компанія надасть підтримку співробітникам, які постраждали від цієї трагедії.

Окупанти здійснили артобстріл міста Марганець, що на Дніпропетровщині. Поранені двоє дорослих і дитина.

Google виграла боротьбу зі штрафом ЄС у розмірі 1,49 мільярда євро за блокування конкуруючих пошукових рекламодавців.

Американського репера Шона Комбса, який виступає під сценічним ім’ям Puff Daddy, заарештовано.

Прокурорка Спеціалізованої антикорупційної прокуратури під час засідання у справі нардепа від “Слуги народу” Андрія Одарченка заявила, що депутат, ймовірно, покинув територію України.

Міністр національної оборони Румунії Анджел Тилвар у середу, 18 вересня, заявив, що НАТО має прийняти “надійну скоординовану” відповідь на інциденти, коли російські ракети або безпілотники потрапляли у повітряний простір альянсу.