У Росії знайшли зниклий гелікоптер Мі-8Т. Всі люди на борту загинули

Джерело: “ТАСС”

На Камчатці, РФ, виявили зниклий безвісти 30 серпня вертоліт Мі-8Т, на борту якого перебувало 22 росіян. За даними росЗМІ, він розбився після зіткнення зі скелею.

Як зазначається, всі, хто перебував на борту гелікоптера, загинули.

В оперативних службах поінформували, що вертоліт розбився, врізавшись у невисоку гору. Ймовірно, через туман. На борту перебувало 22 людини – 19 туристів і 3 члени екіпажу.

Рятувальники вилетіли до місця аварії зниклого вертольота на Камчатці.

Нагадаємо, поблизу вулкана Вачкажець на Камчатці зник безвісти вертоліт Мі-8Т. За даними російських пропагандистів на борту було 22 росіян.

Вертоліт Мі-8Т авіакомпанії “Витязь-Аеро” вилетів із району вулкана Вачкажець до села Миколаївка (за 25 км). О 07:15 він не вийшов на зв’язок. На борту були 22 людини, включаючи трьох членів екіпажу.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.