Один із педофілів Австралії визнав себе винним у понад 300 злочинах щодо дітей

Джерело: Sky News

46-річний Ешлі Пол Гріффіт з Голд-Косту, якого звинувачують у тому, що він є одним із найактивніших педофілів Австралії, визнав себе винним у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та експлуатації десятків дітей. Суд у Брісбені висунув 307 звинувачень проти Гріффіта.

Кілька постраждалих та їхні родини були присутні на засіданні суду, повідомляє телекомпанія ABC.

Фото: Ashley Paul Griffith

Суддя Ентоні Рафтер зачитував звинувачення протягом понад двох годин, оскільки вони стосуються приблизно 60 дітей. Багато з них були молодшими за 12 років і перебували під опікою Гріффіта.

Поліція звинуватила Гріффіта в тому, що він є одним із провідних педофілів країни, після того, як звинувачення проти нього оприлюднили минулого року.

Гріффіта вперше заарештували у 2022 році за створення контенту про сексуальне насильство над дітьми. Пізніше його звинуватили в 1623 злочинах проти 91 дитини, але деякі звинувачення згодом зняли.

Злочини відбувалися з 2003 по 2022 рік у 12 різних місцях по всій Австралії, а також у Пізі, Італія.

Гріффіт залишається під вартою, вирок буде винесено пізніше. За даними ABC, суд заслухав, що процес винесення вироку може тривати понад два дні, щоб дати час для зачитування заяв потерпілих.

Міністерство оборони України впровадило нові вимоги до калорійності продуктів, які постачаються для Збройних сил.

Франція та Німеччина висловлюють сумніви щодо пропозиції обійти вето Угорщини, яка блокує виділення понад 6 мільярдів євро допомоги для України.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…

Будинок у Лос-Анджелесі, де помер Метью Перрі, продали.

За даними ЗМІ, Президент України Володимир Зеленський вважає, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах у США, його непередбачуваність може допомогти у боротьбі з РФ.