Телеграм вибачився за поширення фейкових порноматеріалів через платформу

Джерело: BBC News

Платформа “Телеграм” вибачилася перед владою Південної Кореї за обробку фейкових порнографічних матеріалів, які поширювали через додаток для обміну повідомленнями, на тлі епідемії цифрових сексуальних злочинів у країні.

Це сталося через кілька днів після того, як поліція Південної Кореї заявила, що почала розслідування щодо Телеграму, звинувачуючи його в “сприянні” розповсюдженню таких зображень.

Останніми тижнями виявилося, що велика кількість чатів в Телеграмі створювали відео сексуального характеру з використанням підроблених фотографій молодих жінок.

Влада каже, що Телеграм видалив такі відео зі своєї платформи.

У заяві комісії зі стандартів зв’язку Південної Кореї (KCSC) Телеграм назвав ситуацію “прикрою”, додавши, що “просить вибачення, якщо виник елемент непорозуміння”.

KCSC назвав підхід компанії “дуже перспективним” і сказав, що Телеграм “визнав серйозність” ситуації.

Командир 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, полковник Іван Віннік, висловив подяку своїм підлеглим після звільнення з посади.

Віцепрезидентка і кандидатка у президенти від демократів Камала Гарріс випереджає конкурента-республіканця Дональда Трампа у шести ключових “хитких” штатах серед зареєстрованих виборців.

Армія оборони Ізраїлю повідомила про загибель високопоставленого представника “Хезболли” Набіля Каука під час авіаудару в суботу ввечері в передмісті Бейрута.

Повномасштабна російсько-українська війна, що триває вже третій рік, а загалом має понад десятирічний досвід, створює…

У харківському метрополітені вперше в історії на посаді машиніста поїзда почала працювати жінка. Нею стала 25-річна Анастасія Мазуркова.