На аукціон виставили дві тисячі речей з «Гри престолів»

Джерело: The Washington Post

Понад 2000 предметів із серіалу “Гра престолів” виставили на аукціон, аби шанувальники могли придбати унікальні пам’ятні речі з популярного шоу HBO. Серед лотів – плащі, шкіряні комплекти Дейенеріс Таргарієн, обладунки Джейме Ланністера, меч Джона Сноу та закривавлений одяг зі сцени Червоного весілля.

Фото: Heritage Auctions

Також серед лотів – розплавлений Залізний трон із фінальної серії серіалу. Стартові ціни на речі варіюються від 500 до 20 000 доларів.

Аукціон, організований Heritage Auctions, відбудеться в Далласі з 10 по 12 жовтня. Зараз колекція відкрита для попередніх торгів і також буде представлена на виставках у Нью-Йорку та Лондоні.

Аукціон, що тривав кілька місяців співпраці з HBO, має на меті представити широкий вибір предметів, зібраних у 750-сторінковому каталозі. Пам’ятні речі серіалу зберігалися з моменту його старту у 2011 році для можливого використання в майбутніх проєктах.

Серіал “Гра престолів”, створений на основі роману “Пісня льоду та полум’я” Джорджа Р.Р. Мартіна, завершився у 2019 році, після восьми сезонів.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.