Український дизайнер Іван Фролов створив образи для італійського рокгурту Måneskin

Джерело: Instagram дизайнера Івана Фролова frolovheart та скріншоти InstaStories гурту Måneskin.

Іван Фролов, засновник популярного бренду одягу FROLOV, створив образи для італійського рокгурту Måneskin. Музиканти виступили в одязі від українського дизайнера.

Скріншот: Måneskin 

Італійський гурт став популярним у всьому світі після перемоги в Євробаченні-2021. Нині вони виступили у новому шоу в італійському Трієсті в костюмах від FROLOV.

Скріншот: Måneskin

Музиканти вийшли на сцену в чорно-білих костюмах. Басистка Вікторія Де Анджеліс виступила у білих штанах із завищеною талією та глибокими вирізами на стегнах, а також чорним топбандо. Образ доповнили макіяж та чокер на шиї.

Дамʼяно Давід, соліст гурту, вийшов у білих штанах вільного крою. Гітарист Томас Раджі одягнув чорні штани-кльош зі сріблястими вставками-смужками та білу сорочку. Для барабанника Ітана Торкіо підготували чорні мерехтливі штани.

Скріншот: Måneskin

Скріншот: Måneskin

Скріншот: Måneskin

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

Електрогітару, на якій грав покійний гітарист Джордж Гаррісон на початку існування The Beatles, виставлять ​​на аукціон наступного місяця. Очікується, що її можуть продати за понад 800 000 доларів.

В компанії Tesla знову виникли проблеми з автомобілями Cybertruck з моменту запуску минулого року. У 2024 році автомобілі вже вп’яте відкликають.

Французький суддя скасував рішення у справі Домініка Пеліко, якого звинувачують у тому, що він присипляв свою дружину наркотиками та запрошував понад 80 інших чоловіків зґвалтувати її в їхньому домі протягом десяти років.