Селена Гомес стала мільярдеркою: її основне джерело доходу – лінія косметики

Джерело: CNN

Американська співачка та підприємиця Селена Гомес стала мільярдеркою, що зробило її однією з наймолодших мільярдерів Сполучених Штатів, які досягли цього самостійно.

Її статок оцінюють у 1,3 мільярда доларів.

Частина доходів прийшла від її пісень, партнерства з брендами та акторської діяльності, однак основним джерелом доходів є її лінія косметики Rare Beauty.

Вона є третьою за популярністю в Інстаграмі за кількістю підписок (424 мільйони) після футболістів Кріштіану Роналду (638 мільйонів) і Ліонеля Мессі (504 мільйони).

Інші її джерела доходу включають дохід від шоу на Hulu “Вбивства в одній будівлі”, в якому вона заробляє 6 мільйонів доларів за сезон.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.