Трейлер фільму Minecraft зібрав понад 1,4 мільйона дизлайків

Джерело: трейлер фільму

Трейлер фільму за відеогрою Minecraft зібрав набагато більшу кількість позначок “не подобається”, ніж лайків.

Опубліковане 4 вересня відео за 6 днів зібрало на платформі YouTube майже 33 мільйони переглядів. Однак, користувачам вочевидь не сподобалось побачене. Наразі під трейлером – 1,44 мільйона дизлайків, натомість вподобали відео всього 634 тисячі.

Нагадаємо, вийшов перший офіційний тизер-трейлер фільму ігрової адаптації відеогри Minecraft. Також представлено новий постер та офіційний сюжетний опис фільму.

Фото: Warner Bros. Pictures

У трейлері група людей потрапляє у світ Minecraft, який виглядає як версія відеоігри. Актор Джейсон Момоа очолює групу, до якої також входять Даніель Брукс, Себастьян Ежен Гансен та Емма Маєрс.

У головних ролях також Джек Блек та Дженніфер Кулідж.

“Ласкаво просимо у світ Minecraft! Творчість тут допомагає не лише майструвати, а й необхідна для існування!” – йдеться в синопсисі фільму.

Фільм про Minecraft вийде в міжнародний прокат 2 квітня 2025 року, а 4 квітня 2025 року – в кінотеатрах та IMAX у Північній Америці.

Minecraft є найбільш продаваною відеогрою всіх часів. Попри те, що гру випущено в 2011 році компанією Mojang Studios, вона й досі залишається неймовірно популярною.

19 вересня російська армія здійснила атаку на Запорізький район із застосуванням керованих авіабомб (КАБ). Внаслідок цього одна людина загинула, ще дві зазнали поранення.

19 вересня відзначається День народження смайлика. Цього дня також вшановується пам’ять святих мучеників Трохима, Савватія та Доримедонта. До Нового року залишилося 103 дні.

За даними синоптиків у четвер, 19 вересня, здебільшого не очікуються опади. 

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.