Дружба, зрада, війна, любов та закарпатський колорит: вийшов тизер мультика “Наша файта”

Джерело: FILM.UA Group

Вийшов перший трейлер українського сатиричного анімаційного фільму “Наша файта”. Творцями виступили Animagrad Studio і режисер Антоніо Лукіч.

“Це казанок, у якому змішується все: добро і зло, дружба і зрада та крапля закарпатського колориту. Ідея майбутнього повнометражного 2D-мультфільму для дорослих “Наша Файта” виникла на основі однойменного ютуб-проєкту. Антоніо Лукіч став креативним продюсером проєкту та допоміг партнерству з Animagrad — творцями хіта “Мавка. Лісова Пісня”, – йдеться під відео.

Мультфільм розповідає про 30-річного невдаху Сергія Пунька, який через помилку ангела смерті (кота Мікі) опиняється на небесах. Щоб повернутися до життя, йому потрібно знайти когось, кому він не байдужий. Пошуки приводять Сергія на фронт, у підрозділ “Чопські пірати”. Фільм покажуть в Україні в кінотеатрах, на телебаченні і діджитал-платформах.

19 вересня російська армія здійснила атаку на Запорізький район із застосуванням керованих авіабомб (КАБ). Внаслідок цього одна людина загинула, ще дві зазнали поранення.

19 вересня відзначається День народження смайлика. Цього дня також вшановується пам’ять святих мучеників Трохима, Савватія та Доримедонта. До Нового року залишилося 103 дні.

За даними синоптиків у четвер, 19 вересня, здебільшого не очікуються опади. 

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.