HBO оголосив кастинг на ролі Гаррі, Рона й Герміони в новому серіалі про Гаррі Поттера

Джерело: wizardingworld.com

Телеканал HBO Max, який займається розробкою оригінального телевізійного серіалу про Гаррі Поттера, що стане точною адаптацією книг Джоан Роулінг, офіційно оголосив відкритий кастинг для дітей з Великої Британії та Ірландії на головні ролі.

“Серіал офіційно шукає акторів для виконання ролей, яким станом на квітень 2025 року буде від 9 до 11 років. Заявники повинні бути резидентами Великої Британії чи Ірландії, щоб їхні заявки розглянули, і, звичайно, їх мають подати батьки або законні опікуни”, – йдеться в описі.

На першому етапі Open Call кандидатам пропонують надіслати два відеоролики. У першому відео тривалістю до 30 секунд актори повинні продекламувати коротке оповідання чи вірш, але “нічого з Гаррі Поттера”.

У другому, тривалістю до хвилини, їх просять розповісти про себе, а також про члена сім’ї, друга чи домашнього улюбленця, з яким вони особливо близькі.

“Ми прагнемо інклюзивного, різноманітного кастингу. Для кожної ролі надсилайте кваліфікованих виконавців, незалежно від етнічної приналежності, статі, інвалідності, раси, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності чи будь-якої іншої ознаки, захищеної законом, якщо інше не вказано”, — наголосили в HBO Max.

Netflix поділився першим поглядом на другий сезон серіалу “Венздей”.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.

Внаслідок російської атаки по Харкову вже відомо про чотирьох постраждалих, серед них 10-річна дитина з гострою реакцією на стрес.