Велика Британія ввела санкції проти 10 суден російського «тіньового флоту»

Джерело: Reuters

Велика Британія ввела санкції проти 10 російських кораблів з так званого “тіньового флоту”.

Мовиться про судна, які РФ використовує аби уникнути ембарго Заходу на російську нафту.

“Сьогоднішні санкції ще більше підривають здатність Росії торгувати нафтою через свій тіньовий флот”, – сказав глава МЗС Великої Британії Девід Леммі.

Він додав, що спільно з союзниками вони продовжать “надсилати різке повідомлення Росії” про те, що світ підтримує Україну і “не терпітиме цей незаконний флот”.

Додамо, що Леммі, разом з державним секретарем США Ентоні Блінкеном сьогодні прибули до Києва.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що країна має бути спроможною відповісти на загрози, що походять від її супротивників, тому їй потрібно й надалі зміцнювати свій військовий потенціал, а також модернізувати армію.

Експерт німецького видання Bild щодо аналізу відкритих даних Юліан Рьопке зауважив, що один з проросійських каналів опублікував фотографії російських військових із китайським бронеавтомобілем ZFB-05.

Більшість українських військовослужбовців – це люди, які й до повномасштабної війни займали активну громадянську позицію….

Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ “Конверс Лінк” (мережа АЗС KLO) на 5,2 млн грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Американська акторка й співачка Дженніфер Лопес зіграла у біографічному фільмі про реслінг “Нестримний”.