Кількість українських акаунтів на OnlyFans зростає втричі щороку – Гетманцев

Джерело: голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев

Кількість українських акаунтів на платформі створення платного контенту OnlyFans збільшується втричі щороку.

За словами Гетманцева, серед громадян України сфера створення платного контенту демонструє стрімке зростання.

“За здійснення зазначеної діяльності користувачі отримують грошові кошти, а деякі з них – суми коштів у значних розмірах”, – заявив він.

Гетманцев навів приклад, що деякі “громадянки” за декілька років створення платного контенту на OnlyFans заробили по кілька мільйонів доларів.

Голова податкового комітету порекомендував таким громадянам “виконати податковий обовʼязок” – задекларувати доходи та сплатити податки.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив у середу, 18 вересня, що, ймовірно, зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, який наступного тижня відвідає США.

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня зустрінеться з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс у Вашингтоні. Зустріч відбудеться на тлі зусиль Гарріс зміцнити свій зовнішньополітичний профіль, повідомляє ЗМІ із посиланням на джерело, обізнане з питанням.

Згідно з одинадцятьма представниками індійського та європейського уряду й оборонної промисловості, європейські клієнти перенаправили артилерійські снаряди, які продають індійські виробники зброї, в Україну, що викликало обурення в росіян.

19 вересня станом на 8:00 триває 939 доба широкомасштабної збройної агресії Росії проти України. На фронті ситуація залишається напруженою, оскільки противник продовжує атакувати позиції ЗСУ, використовуючи чисельну перевагу в живій силі та техніці. Українські захисники ефективно стримують наступ, завдаючи агресору значних втрат.

Польща розглядає можливість тиску на Україну через питання Волинської трагедії в контексті її євроінтеграційних прагнень, повідомляє польський журналіст Марцін Терлік. За даними його джерел, під час нещодавніх переговорів у Києві президент Володимир Зеленський та міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський мали складну розмову на цю тему.