Ворог атакував низку населених пунктів Херсонщини: 11 поранених, серед них дитина

Джерело: голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін

Минулої доби російські війська обстріляли низку населених пунктів Херсонської області, внаслідок чого відомо про 11 поранених, серед них дитина.

Під російським вогнем та авіаударами були Антонівка, Придніпровське, Кізомис, Садове, Велетенське, Білозерка, Токарівка, Михайлівка, Ольгівка, Нововоронцовка, Львове, Одрадокам’янка, Миколаївка, Бургунка, Трудолюбівка, Довгове, Нова Кубань, Зарічне, Осокорівка, Червоний Маяк, Ольгине, Козацьке та місто Херсон.

Окупанти поцілили в “Пункт Незламності”, житлові квартали населених пунктів області, зокрема 11 приватних будинків. 

Також пошкоджено приватні автомобілі. 

Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією області знищили чотири “Shahed-131/136”.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Нещодавно Букви опублікували інтерв’ю із сестрою українського військовослужбовця, який офіційно вважається безвісти зниклим. За словами…

Внаслідок нічних і ранкових російських обстрілів Сумської області 19 вересня загинули двоє мирних жителів, ще двоє дістали поранення. Ворог здійснив 19 атак по прикордонних районах та населених пунктах, зафіксовано 38 вибухів.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив у середу, 18 вересня, що, ймовірно, зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, який наступного тижня відвідає США.