Зірка «Гри престолів» Софі Тернер офіційно розлучилася з музикантом Джо Джонасом

Джерело: TMZ

Британська акторка Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк у серіалі “Гра престолів”, офіційно розлучилася з американським музикантом, учасником гурту DNCE Джо Джонасом.

Зазначається, що пара розірвала стосунки рік тому. Протягом цього часу експодружжя займалося судовими справами.

Тернер та Джонас виховують двох спільних дітей, тож вони вирішували питання щодо опіки над ними. Зрештою знаменитості дійшли згоди та завершили процес розлучення. Справедливо розподілити майно та опіку над дітьми їм допомагали юристи.

Однак, на яких саме умовах розійшлися акторка та музикант, невідомо. Свою домовленість вони вирішили залишити конфіденційною.

Довідка. Софі та Джо почали зустрічатися у 2016 році. За рік вони оголосили про заручини, а у 2019 році стало відомо, що пара вирішила одружитися. В подружжя народилося двоє доньок.

У 2023-му зірки заявили, що більше не перебувають у стосунках. Ініціатором розлучення став артист, а причиною були непорозуміння між закоханими.

Зараз акторка перебуває у стосунках з британським аристократом Перегріном Пірсоном, а музикант – з акторкою Лайлою Абдаллою.

Сьогодні, 19 вересня, користувачі “Київстару” повідомили про відсутність зв’язку та проблеми з інтернетом в низці областей України.

Служба безпеки України затримала у Харкові агента російської воєнної розвідки, який коригував удари керованими авіабомбами (КАБ) по позиціях українських військових. Основними цілями агента були тимчасові базування Сил оборони, що брали участь у бойових діях на Харківському напрямку.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.