У деяких областях сьогодні діятимуть графіки відключень світла

Джерело: ДТЕК

12 вересня в окремих регіонах застосовуватимуть графіки відключень світла.

За повідомленням ДТЕК з 13:00 до 23:00 в Одеській, Дніпропетровській, Донецькій, Київській областях та у місті Києві діятимуть стабілізаційні відключення.

“За командою Укренерго у зазначених областях буде застосована одна черга відключень”, – додали у компанії.

У випадку змін щодо відключень, про них повідомлять на офіційних сторінках ДТЕК.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.