Трамп заявив, що Тейлор Свіфт, «ймовірно, заплатить ціну» за підтримку Камали Гарріс

Джерело: Sky News

Тейлор Свіфт заявила, що голосуватиме за віцепрезидентку США Камалу Гарріс на виборах, що викликало різку реакцію в її суперника Дональда Трампа, який стверджує, що виконавиця, “ймовірно, заплатить за це ціну”.

Він відкинув підтримку співачкою кампанії Гарріс, заявивши, що “не був фанатом Тейлор” і “вона, ймовірно, заплатить за це ціну на ринку”.

“Це було лише питання часу, вона ніяк не могла підтримати Байдена. Вона дуже ліберальна людина. Здається, вона завжди підтримує демократа”, – сказав Трамп під час телефонної розмови з Fox New.

Він також порівняв Тейлор Свіфт і Бріттані Махомес, дружину зірки НФЛ Патріка Махомеса, яка потрапила в заголовки минулого тижня після того, як поставила лайк одному з постів колишнього президента в соціальних мережах, що викликало критику в Інтернеті.

“Мені насправді більше подобається [Брітані] Махомес, якщо ви хочете знати правду – вона велика фанатка Трампа”, – сказав він.

Це перший раз, коли Свіфт прокоментувала вибори 2024 року. Вона також за місяць до дня виборів підтримала Джо Байдена у 2020 році.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

Міжнародна правоохоронна операція призвела до демонтажу кіберзлочинної платформи “Привид”, що активно використовувалася для наркоторгівлі та відмивання грошей. Як повідомляє Європол, під час операції було затримано 51 особу, але вже очікуються нові арешти.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Києві викрили керівний склад провідного науково-дослідного та проєктного інституту нафтового профілю, яке допомагало Росії відновлювати нафтопереробні заводи після атак українських дронів