Тімберлейк визнав себе винним у справі про водіння в нетверезому стані

Джерело: BBC News

Джастін Тімберлейк уклав угоду про визнання провини, щоб завершити свою справу про водіння в нетверезому стані в США.

Він постав перед судом у штаті Нью-Йорк, де визнав себе винним. Його зобов’язали сплатити штраф у розмірі 500 доларів США із додатковою оплатою у розмірі 260 доларів США, відпрацювати 25 годин громадських робіт і зробити оголошення про громадську безпеку поза судом.

“Навіть якщо ви випили, не сідайте за кермо. Це моя помилка, але я сподіваюся, що той, хто зараз дивиться і слухає, може навчитися з цього”, – сказав співак.

Нагадаємо, що Тімберлейк вечеряв із друзями, потім його зупинили після опівночі.

“Джастін вечеряв із друзями, і біля ресторану, як завжди, стояли поліцейські машини. Вони (поліціянти – ред.) шукають людей, які йдуть після опівночі і які можуть бути п’яні. Джастін пішов о 00:30, і його відразу ж зупинили. Ніхто не постраждав, і на місці події не було жодного конфлікту”, – пояснив співрозмовник.

Раніше адвокат Тімберлейка Едвард Берк заявляв, що співак не був у стані алкогольного сп’яніння і зазначив, що поліція припустилася “помилок” у наданих документах у справі Тімберлейка.

Однак місцевий суддя зобов’язав співака повторно прийти до суду 2 серпня. Тімберлейк дистанційно слухав судове засідання та відповідав на запитання судді.

Під час його арешту 18 червня поліція повідомила, що Тімберлейк не зупинився на знак “Стоп” і не міг залишатися на своїй смузі під час руху в Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк. У судових документах зазначено, що його очі були “налиті кров’ю та скляні”.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.

Міжнародна правоохоронна операція призвела до демонтажу кіберзлочинної платформи “Привид”, що активно використовувалася для наркоторгівлі та відмивання грошей. Як повідомляє Європол, під час операції було затримано 51 особу, але вже очікуються нові арешти.

З Яною Баріновою Букви зустрілися у Відні (Австрія), в межах щорічної події viennacontemporary – провідного…

У Києві викрили керівний склад провідного науково-дослідного та проєктного інституту нафтового профілю, яке допомагало Росії відновлювати нафтопереробні заводи після атак українських дронів