Під час концерту Дорофєєвої на Львівщині стався конфлікт між охоронцями та відвідувачами

Джерело: Букви з посиланням на соцмережі

13 вересня у Червонограді (Львівська область) відбувся концерт Наді Дорофєєвої. Очевидці повідомили, що на заході стався конфлікт охоронців співачки з глядачами.

Зокрема місцева група “Підслухано у Червонограді” повідомила, що чимало людей хотіли перелізти через паркан, аби потрапити на концерт.

Саме через це нібито і стався конфлікт, оскільки охорона почала стримувати цих осіб, застосовуючи перцеві балони, а потім навіть почала стріляти у повітря.

“Питання риторичне – для чого перелазити через паркан чи для чого такий високий прайс на квитки, якщо в афіші писало, що за добровільний донат?”.

Зреагувала на інцидент і сама виконавиця. У сторіз свого інстаграм-акаунту вона заперечила інформацію, що до інциденту причетна її охорона. Вона наголосила, що немає особистої охорони, а охороною концертів займаються організатори.

Вона також наголосила, що вся “заворушка” відбулась вже через 40 хвилин після звершення концерту і що вона також чула постріли, коли перебувала у гримерній.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.