«Він у стабільному стані»: Демі Мур розповіла про здоров’я Брюса Вілліса

Джерело: People

Американська акторка Демі Мур поділилася новинами про стан здоров’я її колишнього чоловіка Брюса Вілліса.

Під час виступу в шоу акторка Дрю Беррімор згадала час роботи над фільмом “Ангели Чарлі: Повний вперед” 2003 року і нагадала про невелику роль Брюса у першій частині фільму.

“Коли ми знімали “Ангелів Чарлі”, Брюс прийшов і зіграв у ньому, він відкрив фільм і ми почали з ним працювати”, — сказала Беррімор.

Тоді Мур зізналась: “Я зовсім забула про це. Я маю на увазі, що я знала його, коли він був барменом у… Cafe Central”.

“Я теж знаю його все своє життя… як він зараз?” – запитала Беррімор, на що Мур відповіла, що “враховуючи дані, він у стабільному стані”.

Нагадаємо, зірка “Міцного горішка” минулого року оголосив про припинення акторської кар’єри після того, як розповів, що боровся з афазією – розладом мозку, який впливає на мову та розуміння. На жаль, у лютому цього року родина Вілліса повідомила, що після проходження додаткових тестів у актора діагностували лобно-скроневу деменцію.

Довідка. ЛСД — це група розладів, спричинених накопиченням тау та інших білків, що руйнують клітини мозку, у лобових частках мозку (за чолом) або скроневих частках (за вухами). За даними дослідження, захворювання зазвичай виникає у віці від 45 до 64 років.

За даними Національного інституту старіння США, люди з ЛСД зазвичай живуть із цим захворюванням від шести до восьми років. Від 10% до 30% випадків ЛСД передаються у спадок.

  • Дружина американського кіноактора Брюса Вілліса Емма Хемінг-Вілліс заявила, що “важко дізнатись”, чи знає актор про те, що він страждає на лобно-скроневу деменцію (ЛСД).
  • За словами актора Гленна Гордона Карона, американський кіноактор Брюс Вілліс втратив “радість від життя” та деякі “мовні навички” внаслідок лобно-скроневої деменції.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.