«Вся квартира залита кров‘ю»: онука заявила про напад п‘яного чоловіка на її 87-річну бабусю

Джерело: Галина Гищинська/Facebook

Онука 87-річної жінки Галина Гищинська зявила про жорстоке побиття її бабусі чоловіком, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Постраждала знаходиться у важкому стані.

“Допоможіть надати розголосу цій ситуації. Вчора мою бабцю жорстко побили у неї в дома. Ця тварюка діючий військовий Анатолій Імбіровськи м. Перемишляни. Будь ласка, максимальне поширення, такі тварюки не мають існувати між людьми. Його потрібно засадити на довічне”, – йдеться в дописі.

За словами Галини, чоловік у стані алкогольного сп’яніння увірвався до будинку її 87-річної бабусі. Як розповіла онука постраждалої, жінка скаржиться на поганий зір і слух, тому, скоріше за все, не змогла швидко зреагувати і покликати на допомогу.

“Він жорстоко її вбивав, вирвав з дивану деревʼяну спирачку і бив нею по голові до тих пір, поки не переконався, що вона мертва. Накрив ковдрою як труп. Вся квартира залита кров’ю, таке в голові не вкладається. Після того він вийшов надвір, кричав щось і ще по дорозі вибивав людям вікна”, – поділилася подробицями Галина, додавши, що це вся інформація, яка їй відома на даний момент.

Відомо, що постраждалу забрали до реанімації, де вона певний час лежала в комі, проте зараз жінка прийшла до тями.

“На її голові немає живого місця, її голова і лице суцільна гематома: вухо, очі розбиті від ударів деревʼяною можна сказати битою, крововилив в мозок. Лікарі не можуть зробити операцію, бо її серце може не витримати”, – розповіла Галина.

Також вона зазначила, що зловмисник визнав свою вину перед поліцією і не приховував, що це зробив він. “Сусіди, люди на вулиці бачили, що він вийшов з підʼїзду весь в крові і був неадекватний”, – додала жінка.

Фото: Галина Гищинська

“У мене серце кровʼю обливається від такого звірства і від того, що є люди, які хочуть знайти виправдання цій людині”, – написала Галина.

Зараз онука постраждалої прагне надати розголосу ситуації, щоб покарати зловмисника за жорстоке побиття її бабусі.

Букви звернулися до обвинуваченого за коментарем, проте не отримали відповіді. Також редакція написала запит до поліції.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 18 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 153 бойові зіткнення. Більш як 50% від загальної кількості боїв відбулися на Покровському та Курахівському напрямках.