Зірка «Мізері» Кеті Бейтс оголосила про завершення акторської кар’єри

Джерело: The New York Times

Американська акторка, відома ролями в фільмах “Мізері”, “Титанік” та серіалах “Американська історія жахів”, “Офіс”, Кеті Бейтс повідомила про завершення кінокар’єри.

За словами зірки, вона хоче відпочити від роботи та “просто жити це життя”.

Як розповіли у виданні, перед завершенням кар’єри Бейтс знялася у новому сезоні серіалу “Метлок”, прем’єра якого очікується наприкінці вересня. Роботу в картині вона назвала “своїм останнім танцем”.

“У серіалі Кеті зіграла Мадлен “Метті” Метлок. Її героїня – пенсіонерка, чия зовнішність суперечить її блискучому юридичному розуму. Жінка вирішила повернутися на роботу до юридичної компанії і стала однією з найкращих адвокаток, яка виграє усі справи”, – йдеться в матеріалі.

Серіал складатиметься з 18 епізодів. Він є перезапуском оригінального серіалу кінця 80-х з Енді Гріффітом у головній ролі.

Довідка. Кеті Бейтс здобула популярність після ролі у фільмі “Мізері” (1990), за яку вона отримала премію “Оскар” за найкращу жіночу роль. Цей фільм знятий за однойменним романом Стівена Кінга. Вона зіграла роль одержимої фанатки письменника.

Крім “Мізері”, вона з’явилася в багатьох інших культових фільмах, зокрема, “Титанік”, “Про Шмідта”, “Американська історія жахів”. Акторка є володаркою премій “Золотий глобус”, “Еммі”, “Оскар”, Гільдії кіноакторів, також її номінували на “Тоні”. На голлівудській алеї слави в Лос-Анджелесі є зірка з іменем Бейтс.

Окрім акторської кар’єри, Кеті активно підтримує дослідження лімфедеми та займається просвітницькою діяльністю. Відомо, що вона сама боролася з раком протягом кількох років.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.

Біоактивне скло, що з’єднується з тканинами та зміцнює кістки й зуби, поєднали з токсичним металом галієм. Лабораторні випробування показали, що це скло знищує ракові клітини і може регенерувати хворі кістки.

За даними ЗМІ Румунія звернулась до України з проханням збивати російські БпЛА, які іноді залітають на румунську територію під час атак безпілотників.