У США сталася стрілянина поблизу місця, де Трамп грав у гольф

Джерело: CNN

Виборча кампанія кандидата в президенти США Дональда Трампа заявила, що в неділю, 15 вересня, поблизу місця перебування експрезидента сталася стрілянина, зараз він у безпечному місці.

“Президент Трамп перебуває в безпеці після пострілів поблизу нього. Поки жодних подробиць”, – заявив речник кампанії Стівен Ченг.

За даними телеканалу, колишній президент грав у гольф у Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч. Як розповіли очевидці, місце було негайно заблоковане правоохоронцями.

Водночас в Білому домі відреагували на інцидент у Вест-Палм-Біч.

“Президент і віцепрезидент були поінформовані про інцидент, пов’язаний із безпекою у гольф-клубі Trump International, де експрезидент Трамп грав у гольф. Вони з полегшенням дізналися, що він у безпеці”,- прокоментували в адміністрації Байдена.

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.

Біоактивне скло, що з’єднується з тканинами та зміцнює кістки й зуби, поєднали з токсичним металом галієм. Лабораторні випробування показали, що це скло знищує ракові клітини і може регенерувати хворі кістки.

За даними ЗМІ Румунія звернулась до України з проханням збивати російські БпЛА, які іноді залітають на румунську територію під час атак безпілотників.

Колишній президент США Дональд Трамп хоче подати позов проти Міністерства юстиції та ФБР на суму 115 мільйонів доларів через “зловмисне політичне переслідування” у справі про неналежне зберігання секретних документів у його резиденції у Флориді.