Підозрюваному у замаху на Трампа висунули обвинувачення

Джерело: Reuters

Чоловікові, якого підозрюють у спробі замаху на життя експрезидента Дональда Трампа, висунули звинувачення у двох злочинах, пов’язаних із використанням зброї.

“Не виключено, що звинувачень буде більше, але на даний момент – за статтями “володіння вогнепальною зброєю засудженим злочинцем” та “володіння вогнепальною зброєю зі стертим серійним номером”. Це дозволить правоохоронцям тримати його під вартою під час розслідування”, – йдеться в повідомленні.

Також із записів телефонних розмов стало відомо, що підозрюваний міг чекати Дональда Трампа в неділю майже 12 годин. Телефон підозрюваного знайдено на полі для гольфу, де стався інцидент.

Нагадаємо, що в неділю, 15 вересня, ФБР заявило, що “розслідує те, що видається спробою вбивства” Трампа. Агент Секретної служби помітив ствол автомата, що стирчав з огорожі. За його словами, нападник перебував на відстані 270 – 450 метрів від експрезидента, де той грав у гольф у Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, штат Флорида.

На місці, де перебував підозрюваний, якого було затримано, правоохоронці виявили автомат AK-47.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.