Трамп і Дуда планують спільний виступ у Пенсільванії – ЗМІ

Джерело: Reuters

Згідно з двома джерелами Reuters, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп планує з’явитися разом із президентом Польщі Анджеєм Дудою в штаті Пенсильванія у неділю.

Одне з джерел повідомило, що Трамп і Дуда мали з’явитися в польсько-американському католицькому храмі в передмісті на північ від Філадельфії.

Зауважимо, що під час дебатів у Філадельфії на початку вересня Камала Гарріс згадала про польсько-американське населення Пенсільванії, натякнувши при цьому, що Трамп не буде сильним захисником Польщі, якщо на неї нападе Росія.

Вчора в Мічигані Трамп сказав, що також зустрінеться з прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді наступного тижня.

За словами кількох джерел, які говорили на умовах анонімності, багато іноземних делегацій вже звернулися до союзників Трампа, намагаючись зв’язатися з ним або з його зовнішньополітичними радниками.

За останні кілька місяців Трамп прийняв кількох світових лідерів, хоча вони в основному зустрічалися з ним у його резиденціях у Нью-Йорку та Флориді. Востаннє Трамп зустрічався з Дудою в Нью-Йорку в квітні.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.