Картини та імерсивні кімнати: Джонні Депп готує свою першу експериментальну виставку

Джерело: Page Six

Американський актор, зірка “Піратів Карибського моря” Джонні Депп готується до відкриття своєї першої імерсивної експериментальної виставки.

Роботи знаменитості будуть представлені наступного місяця в просторі Starrett-Lehigh в районі Челсі на Манхеттені.

Джонні Депп відкриє виставку під назвою A Bunch of Stuff (“Багато всяких речей”), яка міститиме “ніколи раніше не бачені твори мистецтва, а також безліч особистих артефактів та ефемерних речей зі студій (Деппа ред.)”.

Як розповіли у виданні, виставка буде “схожа на відвідування студії з самою людиною та занурення у її світ”.

“Багато всяких речей” відкриється для загалу 4 жовтня. На сайті ABunchOfStuff.com уточнюють, що шоу Деппа буде мультимедійною виставкою, яка “міститиме масштабні імерсивні кімнати, традиційні галерейні простори та тематичні магазини, проводячи відвідувачів різними етапами життя та творчого шляху Деппа, збагачені його власною розповіддю”, – йдеться в матеріалі.

Зазначається, що Депп дебютував як художник у 2022 році. Він продав 780 робіт за $3,6 млн через британську галерею Castle Fine Art протягом кількох годин після того, як анонсував серію гравюр під назвою “Друзі та герої”. Серія зображала знаменитостей, які надихали зірку, зокрема, Аль Пачіно, Кіт Річардс, Боб Ділан та Елізабет Тейлор.

Угорщина за Нідерландами оголосила про намір відмовитися від дотримання міграційних правил Європейського Союзу, повідомив міністр із європейських справ Угорщини Янош Бока.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 19 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 163 бойових зіткнення.

19 вересня глава РФ Володимир Путін заявив, що Росія збільшила виробництво безпілотників приблизно в десять разів до майже 1,4 мільйона цього року, намагаючись забезпечити свою армію на фронті.

19 вересня близький соратник президента РФ Володимира Путіна “попередив” західні уряди, що почнеться ядерна війна, якщо вони дадуть зелене світло Україні використовувати далекобійне озброєння для ударів по території Росії.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.