Кейт Міддлтон повернулась до роботи після лікування раку

Джерело: Sky News

Згідно із записом у судовому циркулярі, принцеса Уельська повернулася до роботи з приватною зустріччю у Віндзорському замку.

“Принцеса Уельська, спільний патрон Королівського фонду принца і принцеси Уельських, сьогодні вдень провела зустріч молодших школярів у Віндзорському замку”, – йдеться в повідомленні.

Палац не опублікував жодних фотографій зустрічі та не поділився конкретними подробицями того, що обговорювалося.

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон закінчила профілактичну хімієтерапію після того, як їй поставили діагноз рак на початку року, та збирається почати виконувати певну роботу.

В палаці припустили, що принцеса, швидше за все, поки що повернеться до “легких обов’язків”, відвідуючи кілька публічних заходів до кінця року.

Відомо, що члени команди Кейт з королівської родини були присутні на зустрічі разом із представниками Королівського центру раннього дитинства.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.