У Львові п’яний водій наїхав на електросамокат: один підліток загинув, інший поранений

Джерело: пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області

У Львові вчора ввечері, 17 вересня, 35-річний львів’янин наїхав на електросамокат, на якому їхали двоє 16-річних хлопців. Внаслідок цього один юнак загинув, а інший дістав поранення. 

За даними поліціянтів, чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Один із хлопців внаслідок травм загинув на місці ДТП, а інший дістав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.