У США авіакомпанія повернула рейс через те, що в пасажирів почалась кровотеча з носа та вух

Джерело: Sky News

У США, в штаті Юта, рейс авіакомпанії Delta Air Lines повернули назад через те, що у пасажирів почалась кровотеча з носа та вух через проблеми з тиском у салоні літака.

Згідно з повідомленнями американських ЗМІ, Delta повідомила, що рейс 1203 перенаправили назад до Солт-Лейк-Сіті в штаті Юта, оскільки щонайменше десятеро осіб потребували медичної допомоги.

Одна пасажирка, Джейсі Персер, розповіла, що їй здавалося, ніби хтось вдарив її ножем у вухо. У неї діагностували розрив барабанної перетинки.

Повідомляється, що всім пасажирам надали медичну допомогу та відпустили.

У заяві Delta йдеться, що літак Boeing 737-900 зазнав проблеми з тиском, але причини проблеми не повідомили.

“Ми щиро вибачаємося перед нашими клієнтами за їхні враження від рейсу 1203 15 вересня. Льотний екіпаж дотримувався процедур, щоб повернутися до SLC, де наші команди на землі підтримали наших клієнтів із їхніми негайними потребами”, – заявили в авіакомпанії.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.