Арештованого за секс-торгівлю репера Diddy залишать під вартою без права внесення застави

Джерело: Page Six

Суддя федерального суду Нижнього Мангеттена постановив утримувати репера Шона Комбза,  який виступає під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy, без права внесення застави до суду у справі про торгівлю людьми в сексуальних цілях.

Під час пресконференції адвокат Марк Аньїфіло заявив, що планує оскаржити рішення про звільнення під заставу.

“Містер Комбз — боєць. Він не боїться звинувачень. Він з нетерпінням чекав цього дня, він з нетерпінням чекав, щоб очистити своє ім’я. Він не робив цих речей. Це були 10 років стосунків. Не було примусу, не було злочину”, – заявив адвокат.

Тим часом прокурорів турбує, що репер може залякувати свідків і перешкоджати справі, якщо його випустять із в’язниці. Вони також припустили, що Комбз планував втекти, враховуючи його статки та доступ до приватних літаків.

Однак репер був готовий заплатити до $50 млн застави. Згідно з повідомленням, замість готівки репер запропонував свій особняк у Маямі за $48 млн і будинок своєї матері як заставу.

Водночас виконавець запевнив, що готовий носити GPS-монітор, і пообіцяв обмежити свої поїздки з Маямі до Нью-Йорка. Його адвокат також заявив, що репер продає свій літак, який нібито дислокується в Лос-Анджелесі.

Під час слухання Комбз не визнав себе винним у звинуваченнях у рекеті та секс-торгівлі з метою проституції. Якщо його визнають винним, реперу загрожує щонайменше 15 років за ґратами.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Національній академії наук Білорусі вирішили скласти списки співробітників, котрим дозволять користуватися Інтернетом на робочому місці. Про це із посиланням на відповідний документ повідомив білоруський учений-хімік Сергій Бесараб.