У РФ заявили, що США повинні взяти до уваги їхні попередження щодо України

Джерело: Reuters

Заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков заявив, що Сполучені Штати повинні дослухатись до попереджень Росії щодо України.

Рябков пояснив, що мовиться про попередження щодо ризику подальшої ескалації у російсько-українській війні.

Російський посадовець також заперечив ймовірність зустрічі глави МЗС РФ Сергія Лаврова з держсекретарем США Ентоні Блінкеном у межах Генасамблеї ООН. Рябков наголосив, що жодної зустрічі не буде, оскільки “сторонам немає про що говорити”.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова в окремій заяві сказала, що дозвіл Україні на удари углиб РФ західними ракетами змінить характер війни.

“Ми хотіли б нагадити яструбам по обидва боки Атлантики. Вони граються з вогнем і втратили будь-яке відчуття реальності. Масштаб конфлікту, який почався через Захід, ризикує стати зовсім іншим, що може мати небезпечні наслідки для всього світу”, – сказала вона.

Американський актор Майкл Дуглас поділився враженнями від відвідування Києва, назвавши його надзвичайним місцем, що нагадує про важливість свободи і демократії.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що план перемоги, який він представить у США, передбачає “швидкі рішення” від партнерів і буде ефективним, якщо вони нададуть підтримку протягом найближчих двох місяців.

В “Укрпошті” анонсували благодійний поштовий випуск “Батальйон “Пухнасті”” з марками “Батальйон “Пухнасті”. Котики” та “Батальйон “Пухнасті”. Собачки”.

Європейська комісія виділить Україні у кредит до 35 мільярдів євро в рамках зобов’язань G7. Всього за цією ініціативою планують надати 50 млрд євро кредиту.

Елеанор Браун завантажила на вебсайт ескорт-послуг інтимні фото жінки, яка колись була коханкою її батька. Вона також опублікувала її номер телефону, після чого жінці почали телефонувати невідомі чоловіки.