Кількість поранених внаслідок удару по Харкову збільшилась до чотирьох, серед них дитина

Джерело: міський голова Ігор Терехов

Внаслідок російської атаки по Харкову вже відомо про чотирьох постраждалих, серед них 10-річна дитина з гострою реакцією на стрес.

Нагадаємо, що російські загарбники в п’ятницю ввечері, 20 вересня, вкотре атакували Харків.

Зафіксовано удар по центральному району міста біля медичного закладу. За даними голови Харківської ОДА Олега Синєгубова, заклад медицини функціонує, постраждалих серед пацієнтів немає. Значних пошкоджень приміщень також не зафіксовано, в одному з корпусів пошкоджене скління вікон.

Зокрема, ворог завдав два удари по Шевченківському району та один по Київському.

Синєгубов зазначив, що окупанти влучили в проїжджу частину в самому центрі Харкова.

Горить автомобіль. Також пошкоджено кіоски та готель.

Український письменник та музикант, а нині військовий Сергій Жадан прокоментував російський обстріл міста.

“Два прильоти протягом хвилини. Довго розходиться луна. Все затихає. Хочеться думати, що найгірше позаду. І тут, за вікнами, сирена швидкої, що мчить на місце вибухів…”, – написав він.

Зауважимо, що це вже вдруге за сьогодні російські війська атакували Харків. Внаслідок першой атаки відомо про трьох постраждалих.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.

Внаслідок російської атаки по Харкову вже відомо про чотирьох постраждалих, серед них 10-річна дитина з гострою реакцією на стрес.

Російські загарбники в п’ятницю ввечері, 20 вересня, вкотре атакували Харків. Є постраждалі.