Окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу: загинуло троє осіб, зокрема дитина

Джерело: голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул та глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Уночі 21 вересня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Є жертви.

Окупанти вдарили по житловому сектору міста. Станом на 05:00 відомо про трьох загиблих та трьох поранених, серед яких діти.

За даними очільника Дніпропетровщини серед загиблих – двоє жінок віком 75 та 79 років, а також 12-річний хлопчик.

Серед поранених – 17-річний хлопець та чоловіки віком 31 та 50 років. Вони у стані середньої тяжкості, госпіталізовані.

Під завалами ще можуть перебувати люди.

На місці працюють всі відповідні служби. У СШ № 123 відкрито штаб допомоги.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає збільшення бюджету на 2024 рік на 500 мільярдів гривень для потреб оборони. Крім того, планується зменшити видатки та кредити на 65,7 мільярда гривень.

Десятки тисяч осіб з чотирьох міст центральної Японії отримали повідомлення з закликом евакуюватись після того, як синоптики повідомили про повінь після потужних дощів.

Правоохоронці перекрили канали збуту зброї, боєприпасів і наркотиків. 49 осіб підозрюються в незаконному зберіганні та збуті зброї, а 67 — в незаконному обігу наркотичних речовин.

В Італії заарештували 65-річного греко-австралійського громадянина, підозрюваного у вбивстві двох жінок, знайдених мертвими у 1977 році в Мельбурні, Австралія. Чоловіка затримали в аеропорту Риму, і поліція планує вимагати його екстрадиції до Австралії.

Боєприпаси на складі у Тихорецькому районі Краснодарського краю РФ, який сьогодні атакували БпЛА, зберігали просто неба.